Η Μπαρτσελόνα πρώτη στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ

    Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να εξασφαλίσει τη θέση της στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ μετά τη νίκη επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο με σκορ 2-0. Ο αγώνας διεξήχθη στον πρώτο ημιτελικό του μίνι τουρνουά στην Τζέντα, στις εγκαταστάσεις “King Abdullah Sports City”. Ο Γκάβι άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό, ενώ ο Λαμίν Γιαμάλ διπλασίασε τα τέρματα στο 52΄. Στον τελικό, η Μπαρτσελόνα, πολυνίκης του θεσμού με 14 τρόπαια, θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης ή τη Μαγιόρκα, οι οποίες αναμετρώνται στον άλλο ημιτελικό.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Πυρκαγιά σε εγκατάσταση καυσίμων από αεροπορική επίθεση drones στη Ρωσία

Αεροπορική επίθεση drones της Ουκρανίας προκάλεσε πυρκαγιά σε εγκατάσταση καυσίμων στην περιφέρεια Κρασναντάρ της νότιας Ρωσίας, με τον περιφερειάρχη να διαβεβαιώνει ότι η πυρκαγιά έχει περιοριστεί και δεν υπάρχουν απώλειες.

Τραμπ: Η Αμερική θέλει τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ επιθυμούν να αναλάβουν τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας, προτείνοντας ανάπτυξη και αλλαγές στην περιοχή.

Αναπτύχθηκε αστυνομική επιχείρηση σε αποθήκη εταιρείας στην πόλη Νιου Όλμπανι

Αστυνομικές δυνάμεις εκκαθάρισαν αποθήκη εταιρείας στη Νιου Όλμπανι μετά από αναφορές πυροβολισμών. Ασαφές αν πρόκειται για έναν ή πολλούς δράστες. Τραυματίες προκύπτει από τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της ΔΥΠΑ

Σήμερα, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2025 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής ανέργων στο νέο πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) σε ψηφιακές, πράσινες και οικονομικές δεξιότητες, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας "Ελλάδα 2.0".