Η έφεση του ΠΑΟΚ σχετικά με τα περιστατικά στο πάρκινγκ της Αρένας κατά την διάρκεια του πρώτου προημιτελικού με την ΑΕΚ, εξετάστηκε για σχεδόν δύο ώρες στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω των νομικών της, ζήτησε την πλήρη απαλλαγή του Ραζβάν Λουτσέσκου από τις κατηγορίες και την ποινή 4 μηνών που του είχε επιβληθεί.
Οι νομικοί του ΠΑΟΚ υποστήριξαν ότι η δίκη πρέπει να βασιστεί αποκλειστικά στην έκθεση του παρατηρητή και όχι σε αμφιλεγόμενα δεδομένα. Ζητήθηκε επίσης η άμεση απόφαση της Επιτροπής, ενώ αναμένεται η ανακοίνωση της μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής ανέφερε ότι παρουσιάστηκαν νέα νομικά στοιχεία στην υπόθεση, κάτι που δυσκολεύει την άμεση λήψη απόφασης. Η διαδικασία συνεχίζεται μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας.