Έφεση ΠΑΟΚ: Το επεισόδιο στο πάρκινγκ της Αρένας

Η έφεση του ΠΑΟΚ σχετικά με τα περιστατικά στο πάρκινγκ της Αρένας κατά την διάρκεια του πρώτου προημιτελικού με την ΑΕΚ, εξετάστηκε για σχεδόν δύο ώρες στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω των νομικών της, ζήτησε την πλήρη απαλλαγή του Ραζβάν Λουτσέσκου από τις κατηγορίες και την ποινή 4 μηνών που του είχε επιβληθεί.

Οι νομικοί του ΠΑΟΚ υποστήριξαν ότι η δίκη πρέπει να βασιστεί αποκλειστικά στην έκθεση του παρατηρητή και όχι σε αμφιλεγόμενα δεδομένα. Ζητήθηκε επίσης η άμεση απόφαση της Επιτροπής, ενώ αναμένεται η ανακοίνωση της μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής ανέφερε ότι παρουσιάστηκαν νέα νομικά στοιχεία στην υπόθεση, κάτι που δυσκολεύει την άμεση λήψη απόφασης. Η διαδικασία συνεχίζεται μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο στην Καλλιθέα

Σοκ στην Καλλιθέα με την ανακάλυψη νεκρού άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο, ο οποίος είχε δεχθεί πυροβολισμούς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στα playoffs της Euroleague

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξασφάλισε την πρόκρισή της στα playoffs της Euroleague, μετά τη νίκη της επί της Μπάγερν Μονάχου. Οι Ισπανοί θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Νίκη της Εσπανιόλ με 1-0 επί της Χετάφε στη LaLiga

Η Εσπανιόλ επικράτησε με 1-0 της Χετάφε στη LaLiga, ενώ η Μπαρτσελόνα παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αναλυτική επισκόπηση των playoffs της Euroleague

Με την ολοκλήρωση των Play In στη Euroleague, συμπληρώθηκε το παζλ των playoffs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Μάθετε τα ζευγάρια των playoffs, το πρόγραμμα των αγώνων και τις προσδοκίες για τις ελληνικές ομάδες.