Απουσίες στην Παρτιζάν ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Η Παρτιζάν θα παραταχθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 20ή αγωνιστική της Euroleague χωρίς τρία κλειδιά πρόσωπα της ομάδας. Ο προπονητής της, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, δεν υπολογίζει στον αγώνα τον Σέρβο φόργουορντ, Βάνια Μαρίνκοβιτς, λόγω τραυματισμού. Επιπλέον, οι Μίταρ Μποσνιάκοβιτς και Άριαν Λάκιτς δεν ταξίδεψαν στην Αθήνα για τον αγώνα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Εμμανουήλ Καραλής: Κορυφαία επίδοση στον κόσμο στο άλμα επί κοντώ

Ο Έλληνας άλτης Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε την πρώτη θέση στο μίτινγκ κλειστού της Ρουέν στη Γαλλία, ξεπερνώντας τα 5,85μ. και σημειώνοντας την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για το 2025.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναλύει την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενερμπαχτσέ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μιλάει για την ανωτερότητα της Φενερμπαχτσέ και τα προβλήματα της ομάδας του μετά την ήττα στη Euroleague.

Αλλαγές στις ονομασίες του Κόλπου του Μεξικού και του όρους Ντενάλι στην Αλάσκα

Το υπουργείο Εσωτερικών της κυβέρνησης Τραμπ ανακοίνωσε την επίσημη αλλαγή ονομασιών του Κόλπου του Μεξικού και του όρους Ντενάλι σε όρος Μακίνλεϊ.

Ηλιακή Ενέργεια: Αναπτυξιακές Δυνατότητες και Στρατηγικές Επενδύσεις

Αναλυτική αναφορά στις αναπτυξιακές δυνατότητες της ηλιακής ενέργειας και τις στρατηγικές επενδύσεις που απαιτούνται για την ανάπτυξή της στην Ελλάδα και την Ευρώπη.