Αποχαιρετιστήριο Γεύμα για τον Πρέσβη των ΗΠΑ από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό αποχαιρετιστήριο γεύμα προς τιμήν του πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών George J. Τσούνη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιανουαρίου 2025 και συγκέντρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη συνεργασία και την υποστήριξη του πρέσβη.

Η προσφορά του George J. Τσούνη στην ενίσχυση των οικονομικών και επιχειρηματικών δεσμών μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας αναγνωρίστηκε με θερμά λόγια. Το γεύμα ήταν μια ευκαιρία για τους παρευρισκόμενους να απολαύσουν στιγμές χαράς, καλής συντροφικότητας και να γιορτάσουν τις επιτυχίες που επετεύχθησαν κατά τη θητεία του πρέσβη στην Ελλάδα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Εμμανουήλ Καραλής: Κορυφαία επίδοση στον κόσμο στο άλμα επί κοντώ

Ο Έλληνας άλτης Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε την πρώτη θέση στο μίτινγκ κλειστού της Ρουέν στη Γαλλία, ξεπερνώντας τα 5,85μ. και σημειώνοντας την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για το 2025.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναλύει την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενερμπαχτσέ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μιλάει για την ανωτερότητα της Φενερμπαχτσέ και τα προβλήματα της ομάδας του μετά την ήττα στη Euroleague.

Αλλαγές στις ονομασίες του Κόλπου του Μεξικού και του όρους Ντενάλι στην Αλάσκα

Το υπουργείο Εσωτερικών της κυβέρνησης Τραμπ ανακοίνωσε την επίσημη αλλαγή ονομασιών του Κόλπου του Μεξικού και του όρους Ντενάλι σε όρος Μακίνλεϊ.

Ηλιακή Ενέργεια: Αναπτυξιακές Δυνατότητες και Στρατηγικές Επενδύσεις

Αναλυτική αναφορά στις αναπτυξιακές δυνατότητες της ηλιακής ενέργειας και τις στρατηγικές επενδύσεις που απαιτούνται για την ανάπτυξή της στην Ελλάδα και την Ευρώπη.