Ο πρώην φιναλίστ του Wimbledon, Νικ Κύργιος, επιλέχθηκε απροσδόκητα στην ομάδα της Αυστραλίας για το Davis Cup απέναντι στη Σουηδία. Ο 29χρονος επιλέχθηκε από τον αρχηγό Λέιτον Χιούιτ, μαζί με άλλους τρεις παίκτες, για τις αναμετρήσεις στη Στοκχόλμη στις 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου.
Παρά τις δυσκολίες με τη φυσική του κατάσταση, ο Κύργιος επιλέχθηκε, ενώ η συμμετοχή του στο Australian Open παραμένει αβέβαιη. Ο ίδιος έχει εκφράσει αμφιβολίες για την ικανότητά του να αντεπεξέλθει σε Grand Slam, μετά την ήττα του στο Brisbane International.
Η συμμετοχή του Κύργιου στο Davis Cup μπορεί να τον φέρει στο πλευρό του Κοκκινάκη στο διπλό, αναζωπυρώνοντας την επιτυχία τους στο Australian Open πριν από τρία χρόνια. Η τελευταία του εμφάνιση στο Davis Cup ήταν τον Νοέμβριο του 2019, ενώ είχε φτάσει στον τελικό του Wimbledon το 2022.