Επίθεση σε εργοστάσιο στη Γερμανία: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς

Με τις μνήμες της τρομοκρατικής επίθεσης στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Μαγδεμβούργου ακόμα νωπές, η γερμανική κοινωνία παρακολουθεί με τρόμο άλλη μια ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε στη χώρα. Αυτή τη φορά, δεν υπάρχουν ενδείξεις σύνδεσης με τρομοκρατία, ενώ τα κίνητρα του δράστη παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίτερα απόψε, όταν μασκοφόρος εισέβαλε σε εργοστάσιο της εταιρείας Hänel στο Μπαντ Φρίντριχσαλ, στην περιοχή της Βάδης-Βυρτεμβέργης, και άνοιξε πυρ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον δύο εργαζόμενοι και να τραυματιστεί σοβαρά ένα ακόμα άτομο.

Οι πρώτες πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο δράστης κατάφερε να διαφύγει, ωστόσο οι Αρχές διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τους κατοίκους της περιοχής, καθώς η κατάσταση είναι υπό έλεγχο.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 17:45 τοπική ώρα, και οι λεπτομέρειες για την ταυτότητα του δράστη παραμένουν ασαφείς, με την αστυνομία να μην έχει επιβεβαιώσει αν είχε οποιαδήποτε σχέση με την επιχείρηση ή τα θύματα.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης ενήργησε μόνος του και δεν υπάρχουν άλλοι συνεργοί.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Τίγκστ Ασέφα: Κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ στον Μαραθώνιο

Η Τίγκστ Ασέφα από την Αιθιοπία κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στον Μαραθώνιο στο Λονδίνο, ενώ στην ίδια διοργάνωση η Κενυάτισσα, Πέρες Τζεπτσίρτσιρ, είχε σημειώσει το προηγούμενο ρεκόρ.

Διαμάχη για τη στήριξη στους ενοικιαστές: Ο Βελόπουλος απαντά στον πρωθυπουργό

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, αντιδρά στις δηλώσεις του πρωθυπουργού σχετικά με τη στήριξη στους ενοικιαστές, υποστηρίζοντας ότι οι λύσεις που προτείνονται δεν είναι αποτελεσματικές.

Διάσκεψη του ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος μιλά για όραμα και αλλαγή

Στη Διάσκεψη των Τομέων Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος εξέφρασε τη σημασία του οράματος και της αλλαγής για την Ελλάδα, αντιμετωπίζοντας τις επιθέσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Τραγωδία στο Βανκούβερ: Αυτοκινητόδρομος του θανάτου σε φεστιβάλ δρόμου

Ένα τρομερό ατύχημα στο Βανκούβερ στον δυτικό Καναδά προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 9 ανθρώπων, όταν οδηγός αυτοκινήτου έπεσε σε πλήθος που συγκεντρωνόταν για να γιορτάσει την Ημέρα του Λάπου Λάπου της φιλιππινέζικης κοινότητας.