Επέκταση της φιλοξενίας παιδιών σε πέντε νέους βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ με voucher του ΕΣΠΑ

Πέντε νέοι βρεφονηπιακοί σταθμοί της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) στις περιοχές Άνω Λιοσίων, Άρτας, Ηγουμενίτσας, Μενιδίου και Ολυμπιακού Χωριού θα φιλοξενήσουν παιδιά μέσω voucher του ΕΣΠΑ. Αυτή η ενέργεια εντάσσεται στη δράση “προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση, καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης” της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ ΑΕ), η οποία συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

Οι γονείς που έχουν λάβει voucher μπορούν να επικοινωνήσουν με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φιλοξενία των παιδιών τους. Συνολικά, πλέον, 25 βρεφονηπιακοί σταθμοί της ΔΥΠΑ φιλοξενούν παιδιά μέσω voucher του ΕΣΠΑ.

Οι ιδιόκτητοι βρεφονηπιακοί σταθμοί της ΔΥΠΑ λειτουργούν από 1 Σεπτεμβρίου έως 31 Ιουλίου, από τις 06:45 έως τις 16:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή) και απευθύνονται σε βρέφη-νήπια από 6 μηνών έως 4 ετών. Εφαρμόζεται ημερήσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για την αρμονική ψυχοσωματική και εκπαιδευτική ανάπτυξη των παιδιών, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η φιλοξενία στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Τραγωδία στην Ουάσιγκτον: Ανασύρθηκαν τα πτώματα των 67 θυμάτων αεροπορικής σύγκρουσης

Οι ομάδες έρευνας ανακοίνωσαν ότι ανασύρθηκαν τα πτώματα των 67 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους σε αεροπορική σύγκρουση στην Ουάσιγκτον. Οι έρευνες συνεχίζονται για την ανάκτηση των συντριμμιών των αεροσκαφών.

Νέα πρόταση του Τραμπ για τη Λωρίδα της Γάζας

Ο Τραμπ παρουσίασε ένα νέο σχέδιο για τη Λωρίδα της Γάζας, το οποίο σύμφωνα με τον Νετανιάχου μπορεί να αλλάξει την Ιστορία.

ΗΠΑ απαιτούν από τα Ηνωμένα Έθνη να παγώσουν τη χρήση αμερικανικών κεφαλαίων για την υποστήριξη της αϊτινής αστυνομίας

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ απαίτησε από τα Ηνωμένα Έθνη να παγώσουν άμεσα τη χρήση αμερικανικών κεφαλαίων που διατέθηκαν για τη χρηματοδότηση πολυεθνικής δύναμης, η οποία υποστηρίζει την αϊτινή αστυνομία στην αντιμετώπιση των συμμοριών.

ΗΠΑ: Ο Τραμπ ανακοινώνει τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αναλάβει τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας, μιλώντας για οικονομική ανάπτυξη και ασφάλεια στην περιοχή.