Κατάταξη ATP: Τσιτσιπάς στην 11η θέση, Σίνερ στην κορυφή

Στην 11η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, πρώτη για τη νέα χρονιά, που παρουσίασε σήμερα η ATP, εξακολουθεί να βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς (3.195 βαθμοί). Στην κορυφή είναι ο Γιανίκ Σίνερ (11.830), μπροστά από τον Αλεξάντρερ Σβέρεφ (7.635), ενώ το βάθρο συμπληρώνει ο Κάρλος Αλκαράθ (7.010).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πρώτοι 11 της παγκόσμιας κατάταξης έχουν ως εξής:

1. Γιανίκ Σίνερ (Ιταλία) 11.830 βαθμοί
2. Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Γερμανία) 7.635
3. Κάρλος Αλκαράθ (Ισπανία) 7.010
4. Τέιλορ Φριτζ (ΗΠΑ) 5.350
5. Ντανιίλ Μεντβέντεφ (Ρωσία) 5.030
6. Κάσπερ Ρούουντ (Νορβηγία) 4.210
7. Νόβακ Τζόκοβιτς (Σερβία) 3.900
8. Αλεξ Ντε Μινόρ (Αυστραλία) 3.535
9. Αντρέι Ρούμπλεφ (Ρωσία) 3.520
10. Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Βουλγαρία) 3.200
11. Στέφανος Τσιτσιπάς 3.195
...

Α. Βαζογιάννης

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο Αθλητισμός ως Μοναδικός Δεσμός – Συζήτηση για το Νέο Νομοσχέδιο

Στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου πραγματοποιήθηκε συζήτηση για το νέο νομοσχέδιο που αφορά την ενίσχυση του αθλητισμού, με έμφαση στην αντιμετώπιση της αθλητικής βίας και του ντόπινγκ.

Νέα σεισμική δόνηση στην Ελλάδα – Τελευταίες εξελίξεις

Τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις σεισμικές δονήσεις στην Ελλάδα, με νέα δεδομένα από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και τη Διεπιστημονική Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων.

Αποκαλύφθηκε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία Fantastic Four: First Steps

Η Marvel παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ για την ταινία "The Fantastic Four: First Steps", που αναδεικνύει τη ζωή των ηρώων πριν και μετά την απόκτηση των δυνάμεών τους, με εντυπωσιακές ερμηνείες από τους ηθοποιούς Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn και Ebon Moss-Bachrach.

Τραγωδία στα Τέμπη: Η Δικαιοσύνη στο επίκεντρο των ερευνών

Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης αναφέρθηκε στην εξέλιξη της ανάκρισης για την τραγωδία στα Τέμπη, τονίζοντας τη σημασία της Δικαιοσύνης και απορρίπτοντας τις αβάσιμες υποθέσεις συγκάλυψης από την κυβέρνηση.