Νίκη του ΟΦΗ επί του Άρη: Κερδίζει με 2-0 στη Θεσσαλονίκη

Ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει μια ακόμα νίκη εκτός έδρας, κερδίζοντας τον Άρη με 2-0 στο γήπεδο του Κλεάνθης Βικελίδης. Με γκολ των Μπόρχα Γκονζάλες και Αντρέι Γιουνγκ, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς πήρε τον τρίποντο στην 17η αγωνιστική της Super League.

Οι Κρητικοί διαχείρισαν άψογα την πίεση του Άρη στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να επικρατήσουν στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι έμειναν με εννέα παίκτες, μετά τις αποβολές των Σαμόρα και Λέισμαν, ενώ οι οπαδοί τους αποδοκίμασαν την ομάδα τους.

Ο Άρης είχε την κατοχή της μπάλας σε μεγάλο ποσοστό, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Αντίθετα, ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και πήρε τη νίκη με τα γκολ των Γκονζάλες και Γιουνγκ.

Με αυτήν τη νίκη, ο ΟΦΗ ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας της Super League, έχοντας τέσσερις βαθμούς λιγότερους από τον 5ο Άρη. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με δεύτερη αποβολή για τους γηπεδούχους, με τον Φαμπιάνο να αποβάλλεται λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ρούμπιο: Κυβερνήσεις Νικαράγουας, Βενεζουέλας, Κούβας εχθροί της ανθρωπότητας

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, Μάρκο Ρούμπιο, κατηγόρησε τις κυβερνήσεις της Νικαράγουας, της Βενεζουέλας και της Κούβας ως εχθρούς της ανθρωπότητας, καθώς υποστηρίζει πως δημιούργησαν τη μεταναστευτική κρίση στο δυτικό ημισφαίριο.

Έλεγχος της νομιμότητας της οικοδομικής άδειας στην Μήλο

Έλεγχος της νομιμότητας οικοδομικής άδειας για πεντάστερο ξενοδοχείο στο Σαρακήνικο Μήλου από το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Σοκαριστικές ανακοινώσεις από τον Ντόναλντ Τραμπ για τη Λωρίδα της Γάζας

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έκανε σοκαριστικές ανακοινώσεις σχετικά με τη Λωρίδα της Γάζας, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων σε διεθνές επίπεδο. Οι προτάσεις του θα μπορούσαν να αλλάξουν ριζικά την κατάσταση στην περιοχή και έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τη Χαμάς και τον παλαιστινιακό λαό.

Κλιματική αλλαγή: Ο στόχος των 2 βαθμών Κελσίου “είναι νεκρός”, προειδοποιεί επιστήμονας

Ο στόχος να περιοριστεί μακροπρόθεσμα η αύξηση της θερμοκρασίας της Γης κάτω από το όριο των 2 βαθμών Κελσίου "είναι νεκρός", προειδοποιεί αμερικανός κλιματολόγος.