Καταβάλλονται 65.000.000 ευρώ σε 78.570 δικαιούχους από το e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ένα ποσό ύψους 65.000.000 ευρώ θα διατεθεί για την καταβολή σε 78.570 δικαιούχους από τις 7 έως τις 10 Ιανουαρίου 2025. Οι καταβολές αυτές θα πραγματοποιηθούν μέσω του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Συγκεκριμένα, από το e-ΕΦΚΑ θα καταβληθούν 11.800.000 ευρώ σε 550 δικαιούχους από τις 7 έως τις 10 Δεκεμβρίου, με σκοπό την εκδοχή αποφάσεων για εφάπαξ πληρωμές. Από την πλευρά της ΔΥΠΑ, θα γίνει η καταβολή των παρακάτω ποσών:

  • 38.000.000 ευρώ σε 65.000 δικαιούχους για επιδόματα ανεργίας και άλλα επιδόματα.
  • 700.000 ευρώ σε 1.000 μητέρες για επιδοτούμενη άδεια μητρότητας.
  • 13.000.000 ευρώ σε 12.000 δικαιούχους σε πλαίσιο επιδοτούμενων προγραμμάτων απασχόλησης.
  • 1.500.000 ευρώ σε 20 δικαιούχους του προγράμματος “Σπίτι μου”.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Τραγωδία στην Ουάσιγκτον: Ανασύρθηκαν τα πτώματα των 67 θυμάτων αεροπορικής σύγκρουσης

Οι ομάδες έρευνας ανακοίνωσαν ότι ανασύρθηκαν τα πτώματα των 67 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους σε αεροπορική σύγκρουση στην Ουάσιγκτον. Οι έρευνες συνεχίζονται για την ανάκτηση των συντριμμιών των αεροσκαφών.

Νέα πρόταση του Τραμπ για τη Λωρίδα της Γάζας

Ο Τραμπ παρουσίασε ένα νέο σχέδιο για τη Λωρίδα της Γάζας, το οποίο σύμφωνα με τον Νετανιάχου μπορεί να αλλάξει την Ιστορία.

ΗΠΑ απαιτούν από τα Ηνωμένα Έθνη να παγώσουν τη χρήση αμερικανικών κεφαλαίων για την υποστήριξη της αϊτινής αστυνομίας

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ απαίτησε από τα Ηνωμένα Έθνη να παγώσουν άμεσα τη χρήση αμερικανικών κεφαλαίων που διατέθηκαν για τη χρηματοδότηση πολυεθνικής δύναμης, η οποία υποστηρίζει την αϊτινή αστυνομία στην αντιμετώπιση των συμμοριών.

ΗΠΑ: Ο Τραμπ ανακοινώνει τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αναλάβει τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας, μιλώντας για οικονομική ανάπτυξη και ασφάλεια στην περιοχή.