Ισοπαλία 2-2 για την Κασίμπασα με την Γκαζιαντεπ Μπουγιουκσεχίρ

 H Κασίμπασα του ελληνικού τερματοφύλακα Αντρέα Γιαννιώτη αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Γκαζιαντεπ Μπουγιουκσεχίρ για την 18η αγωνιστική της τουρκικής Super Lig. Ο Νούνο ντα Κόστα ήταν ο σκόρερ των δύο τερμάτων στην τέταρτη ισοπαλία (και μία νίκη) στα πέντε τελευταία ματς της Κασίμπασα, ενώ Οκερέκε και Ντερβίσογλου πέτυχαν τα γκολ για τη φιλοξενούμενη ομάδα, από την οποία απουσίαζε ο Έλληνας τερματοφύλακας Σωκράτης Διούδης.

Η Γκαζιαντέπ βρίσκεται στην 8η θέση με 22 βαθμούς, έναν περισσότερο από την 9η Κασίμπασα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Κορύφωση της Μεγάλης Εβδομάδας: Τέλος η Ιερά Ακολουθία, Περιφορά Επιταφίου σε ολόκληρη την Ελλάδα

Η Μεγάλη Εβδομάδα ολοκληρώθηκε με την τέλεση της Ιεράς Ακολουθίας και την Περιφορά του Επιταφίου σε εκκλησίες ανά την Ελλάδα, με πλήθος πιστών να τιμά την Ταφή του Κυρίου.

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο στην Καλλιθέα

Σοκ στην Καλλιθέα με την ανακάλυψη νεκρού άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο, ο οποίος είχε δεχθεί πυροβολισμούς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στα playoffs της Euroleague

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξασφάλισε την πρόκρισή της στα playoffs της Euroleague, μετά τη νίκη της επί της Μπάγερν Μονάχου. Οι Ισπανοί θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Νίκη της Εσπανιόλ με 1-0 επί της Χετάφε στη LaLiga

Η Εσπανιόλ επικράτησε με 1-0 της Χετάφε στη LaLiga, ενώ η Μπαρτσελόνα παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.