Την απόγευμα της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου, η Λιμενική Αρχή Στυλίδας ειδοποιήθηκε από τον πλοίαρχο ενός φορτηγού πλοίου ότι ένα 48χρονο μέλος του πληρώματος (ναύκληρος), τραυματίστηκε εντός του πλοίου.
Σύμφωνα με τα αναφερόμενα, ο 48χρονος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επισκευής ενός γερανοφόρου οχήματος που βρίσκονταν μέσα στο πλοίο. Ο άντρας γλίστρησε και έπεσε από ύψος περίπου πέντε μέτρων.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τη βοήθεια πυροσβεστών από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Στυλίδας, πρώτα στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας και στη συνέχεια στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.
Ο Πλοίαρχος του πλοίου συνελήφθη από το Λιμεναρχείο Στυλίδας, το οποίο διεξάγει την προανάκριση, κατηγορούμενος για παράβαση του άρθρου 308 Π.Κ. “Απλή Σωματική Βλάβη”.