any-news.gr

Survivor 4: Αποχώρησε ο Chris – Εκτός εαυτού η Μαριαλένα φωνάζει «Δεν είστε άντρες»

Αποχώρησε ο Chris Σταμούλης

Μέχρι την… Αθήνα έφτασαν οι φωνές της Μαριαλένας στην παραλία των Μπλε του «Survivor 4», αφού ο τσακωμός της με Νίκο Μπάρτζη και Τζέημς Καφετζή ήταν έντονος και καταλυτικός για τη συνέχεια του παιχνιδιού. Ο δικηγόρος Κρις Σταμούλης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι και ήταν και ο πρώτος παίκτης που βγήκε στον τάκο για αποχώρηση την περασμένη Κυριακή. Ο δεύτερος ήταν ο Αλέξης Παππάς, ενώ τον Πάνο Καλλίδη, δημιουργώντας την δυσαρέσκεια της ομάδας, «έδωσε» ο Τζέημς. Παράλληλα, η Σοφία αποχώρησε με βαριά καρδιά λόγω του σπασίματος στο πόδι της, ενώ τραυματίστηκε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος εμφανίστηκε στο Συμβούλιο με κολάρο. Οι Μπλε κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας, αλλά η ομάδα έχει διχαστεί χωρίς επιστροφή.

«Αν φύγω θα είναι ο καλύτερος επίλογος. Απέδειξα την αγωνιστικότητά μου και θα το μετανιώσουν αυτό που με ψήφισαν» είπε ο Κρις Σταμούλης στην κάμερα του Survivor πριν το Συμβούλιο και την ανακοίνωση. Η παρεξήγηση στην μπλε παραλία έγινε γιατί ο Τζέημς και ο Νίκος συζήτησαν ότι η Μαριαλένα γνώριζε τον Καλλίδη πριν το παιχνίδι, ενώ κάτι τέτοιο το αρνήθηκε η παίκτρια. Η Μαριαλένα έξαλλη επιτέθηκε σε Νίκο-Τζέημς με τον Σάκη να την υπερασπίζεται ουρλιάζοντας «τέλος» στον Μπάρτζη. Ο Καλλίδης ξεκαθάρισε ότι «απέχω πάρα πολύ από στρατηγικές που μπορούν να διώξουν παίκτες από το Survivor». και ο τραγουδιστής θα σταθεί από εδώ και πέρα απέναντι στον Τζέημς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει περίπου όλη την Μπλε ομάδα εναντίον του. «Δεν είστε άντρες» φώναξε η Μαριαλένα σε Νίκο και Τζέημς.

Ο Τζέημς «αδειάζει» τη Μαριαλένα για τον Σάκη

Ο Τζέημς στο Συμβούλιο αποκάλυψε ότι η Μαριαλένα παραπονιόταν όταν ο Σάκης, ο πρώην σύντροφός της, μπήκε στο παιχνίδι και τότε της είχε πει ότι αν την ενοχλεί τόσο πολύ να ψηφίσουν Σάκη και να αποχωρήσει. Τότε η Μαριαλένα είχε αρνηθεί γιατί δεν ήθελε να είναι υπεύθυνη να φύγει ένας παίκτης με αυτόν τον τρόπο. Η Μαριαλένα το αρνήθηκε και ξεκαθάρισε ότι έχει αποκοπεί από το παρεάκι Τζέημς – Νίκο, γιατί χρησιμοποίησαν πληροφορίες που τους εκμυστηρεύτηκε.

Ο Σάκης πήρε τον λόγο και είπε ότι αφαιρεί το δικαίωμα από κάποιον να τον κρίνει που δεν τον γνωρίζει. «Ήρθα να δω αν αντέξω την πείνα… να γνωρίσω τον Πάνο Καλλίδη που ήταν το όνειρό μου….  Όποιος θέλει να ασχοληθεί με την προσωπική μου ζωή, θα είναι έξω από εδώ, χωρίς κάμερες, χωρίς υπογεγραμμένα συμβόλαια και σίγουρα θα είναι αλλιώς» είπε ο Σάκης.

Ο καβγάς στην παραλία των Μπλε επισκίασε την αποχώρηση του 32χρονου Κρις Σταμούλη που έφυγε χαιρετώντας πρώτα τον κολλητό του τον  Αλέξη και τυπικά την υπόλοιπη ομάδα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και ύστερα νομική. Έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα όπως μπάσκετ, στίβο, kick boxing, ενώ τα τελευταία χρόνια τον έχουν κερδίσει τα βάρη και η καλλισθενική γυμναστική. Μπήκε στο «Survivor» γιατί ένιωσε ότι ήρθε η ώρα να πετάξει το κουστούμι και τη γραβάτα, να παλέψει στους στίβους μάχης του παιχνιδιού και να βγει νικητής. Αλλά η διαδρομή του στο Survivor τελείωσε εδώ!